Gratis werkboek

 gratis werkboek
 
Een van de meest gestelde vragen die ik als coach te horen krijg is hoe creëer ik rust,veerkracht of een gevoel van tevredenheid in mijn leven waarmee ik de stormen van het leven aan kan?
Deze misschien wel universele vraag bracht mij ertoe een werkboek te maken. Zodat ik inzichten met je kan delen die je aanzetten tot persoonlijke groei, iets , daar ben ik van overtuigd wat binnen ieders bereik ligt. Het vergt oefening en doorzettingsvermogen. Het levert je tevredenheid op waarmee je de schommelingen van het dagelijks leven beter aan kan. Want de chaos in de wereld om ons heen kunnen we niet zomaar wegnemen. Door inzicht te krijgen en je veerkracht te versterken ben je veel beter in staat met die chaos om te gaan. Je weet dan waar jij voor staat en wat je waard bent.
 
Met dit werkboek heb je een instrument in handen om een begin te maken met je bewustwordingsproces. Door jezelf op een andere manier te bevragen krijg je andere antwoorden. Nieuwe, misschien wel verrassende inzichten ontvouwen zich. Door je verhaal te veranderen, verander je de manier waarop je in het leven staat.
 
De oefeningen zijn erop gericht om de eerste stappen op dat pad te zetten.
De werkbladen ondersteunen je in het creëren van een bewuste, helpende en veerkrachtige mindset en levenshouding. De kwaliteit van je leven verbeterd.Door de oefeningen met regelmaat en aandacht te doen word je 'emotioneel fit'.
Verander je verhaal, verander je leven!
 
 
Heb je na het lezen en oefenen behoefte om specifieker op jouw persoonlijke issues in te gaan? Of wil je een mega boost in je persoonlijke ontwikkeling manifesteren? Heb je vragen of wil je wat delen?
Neem contact op voor het volgen van een coachtraject of voor een losse sessie.
Ik ben per mail te bereiken, marjolein.schultheiss@gmail.com of telefonisch; 06-14987372
 
 
 
 
Klik op onderstaande knop voor het gratis werkboek.
 gratis werkboek