Wie is Marjolein

 
 
Met veel plezier heb ik jarenlang in de zorg gewerkt. Eerst als fysiotherapeut in een verpleeghuis. Later als indicatiesteller bij het CIZ (Centrum voor Indiactiestelling Zorg).
In de  loop der jaren groeide ik steeds meer toe naar een zelfstandige onderneming waarin ik mensen vanuit mijn visie, vaardigheden en mens-zijn mag ondersteunen.
Sinds een paar jaar ben ik dan ook de trotse eigenaar van mijn eigen coachingspraktijk DromenDurvenDelen. Waarin ik ondersteuning en begeleiding bied aan mensen die op zoek zijn naar groei, die worstelen met een diversiteit aan levensvragen.
Met gemis aan zelfvertrouwen.
Al jaren tegen hetzelfde patroon aanlopen, last hebben van uitstelgedrag, moeite hebben om hun focus te houden. Maar ook worstelen met vragen over werkplezier en willen leren hoe met werkdruk om te gaan. Daarnaast zag ik door mijn ervaring in de zorg maar ook in mijn directe omgeving de verborgen of onuitgesproken gevoelens van eenzaamheid en het verlangen daar iets aan te doen.
Op de een of andere manier bleef dat aan mij knagen.
 
 


 Met als resultaat dat ik de cursus 'Gelukkig worden we ouder' heb ontwikkeld. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Gezondheid, Hobby's en Relaties belangrijke voorspellers zijn bij het gelukkig ouder worden. Dit lijken factoren waar je niet veel invloed op hebt. Toch is er meer te doen en te ontdekken dan je aanneemt.
 
 
Inzicht zonder handeling geeft geen verandering.
 
Dat is mijn credo. Ik ben een Life Coach 3.0. Dat betekent dat ik hoofd (kennis), hart (gevoel) en ziel (intuïtie) met elkaar verbind, zodat balans ontstaat. Daardoor kom je in actie. Want alleen dan zet je dingen in beweging.
 
Zelf werk ik ook met mijn hoofd, hart en ziel in balans. Ik kan vanuit mijn jarenlange ervaring goed analyseren en signaleren. Door je vragen te stellen dring ik snel door tot de kern. Ik doe me niet anders voor dan ik ben en durf zelf ook kwetsbaar te zijn. Omdat daar juist kracht ligt.
 
Bij mij gaat het er niet om dat je moet veranderen. Je breidt jouw gereedschapskist uit, zodat je handvatten hebt om je verlangen vorm te geven en te realiseren.
 
KISS: Keep It Super Simpel
 
Dat is mijn geheim als Life Coach. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Als je teveel in cirkeltjes blijft ronddraaien, dan vernauwt dat steeds meer. Daardoor lijkt het alsof je niet verder komt. Meestal is de oplossing veel simpeler dan je dacht. Ik ben dan ook een 'Lifecoach op missie' om jou te laten groeien. Zodat je vol vertrouwen in het leven staat, kunt stralen en je dromen waar kunt maken. Als je de invloed die je zelf hebt ontdekt en ervaart, bewuste keuzes maakt dan voel je weer hoe het is om te stralen.
 
Waarden die mijn kompas vormen zijn;
Vertrouwen, Liefde, Autonomie, Realistische insteek, Creatie en Humor.
 
Dit is waarom ik mijn praktijk DromenDurvenDelen heb genoemd:
 •  Dromen - het doel wat je wilt bereiken.
 •  Durven  - het Lef dat je daarvoor nodig hebt.
 •  Delen    - als je iets deelt groeit het.

                             Contact
                       v  Wil jij je meer zelfvertrouwen?
                       v  Af van dat onzekere gevoel?
                       v  Je eigen richting bepalen?
                       v  Verantwoordelijkheid voor je eigen leven nemen?
                       v  Gelukkig ouder worden?
    Klik hier voor contact info voor een gratis kennismakingsgesprek.
     
     
     
    Klik of tik voor: reacties van deelnemers 

     
     
     Kort CV:
    • NAC Life Coach
    • NLP Practitioner
    • Cursusleider in de filosofie van Louise Hay
    • Life Coach opleiding bij Patty Harpenau
    • Post HBO opleiding indicatiestelling in de sector wonen, zorg en welzijn
    • Opleiding fysiotherapie, BIG geregistreerd.
     

     
    Afbeelding invoegen
     
     
     
     
    Afbeelding invoegen
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     Afbeelding invoegen