Wie is Marjolein

Met veel plezier heb ik jarenlang in de zorg gewerkt. Eerst als fysiotherapeut in een verpleeghuis. Later als indicatiesteller bij het CIZ (Centrum voor Indiactiestelling Zorg).
In de  loop der jaren groeide ik steeds meer toe naar een zelfstandige onderneming waarin ik mensen vanuit mijn visie, vaardigheden en mens-zijn mag begeleiden.
Sinds een paar jaar ben ik dan ook de trotse eigenaar van mijn eigen coachingspraktijk DromenDurvenDelen. Waarin ik coaching en begeleiding bied aan mensen die op zoek zijn naar groei, die worstelen met een diversiteit aan levensvragen. Met gemis aan zelfvertrouwen. Al jaren tegen hetzelfde patroon aanlopen, last hebben van uitstelgedrag, moeite hebben om hun focus te houden. Maar ook worstelen met vragen over werkplezier en willen leren hoe met werkdruk om te gaan.
 
Inzicht zonder handeling geeft geen verandering.
 
Dat is mijn credo. Ik ben een Life Coach 3.0. Dat betekent dat ik hoofd (kennis), hart (gevoel) en ziel (intuïtie) met elkaar verbind, zodat harmonie ontstaat. Je komt in actie en dan zet je dingen in beweging.
 
Zelf werk ik ook met mijn hoofd, hart en ziel in harmonie. Ik kan vanuit mijn jarenlange ervaring goed signaleren en analyseren. Door je vragen te stellen dring ik snel door tot de kern. Ik doe me niet anders voor dan ik ben en durf zelf ook kwetsbaar te zijn. Omdat daar juist kracht ligt.
 
Bij mij gaat het er niet om dat je moet veranderen. Jij breidt jouw gereedschapskist uit, zodat je handvatten hebt om je verlangen vorm te geven en te realiseren.
 
KISS: Keep It Super Simpel
 
Dat is mijn geheim als Life Coach. Want stel dat het niet zo ingewikkeld is, stel dat doordat je in cirkels blijft ronddraaien het lijkt alsof je er niet meer uit komt en het misschien wel niet op te lossen is. De oplossing zou wel eens simpeler kunnen zijn dan je nu denkt.
Ik ben dan ook een 'Lifecoach op missie' om jou te laten groeien. Zodat je vol vertrouwen in het leven staat, kunt stralen en je dromen waar maakt. Wanneer je de invloed die je zelf hebt ontdekt en ervaart, bewuste keuzes maakt dan voel je weer hoe het is om te stralen.
 
Waarden die mijn kompas vormen zijn:
 
Vertrouwen, Liefde, Autonomie, Verbinding, Creativiteit en Humor.
 
Praktijk
 
Mijn praktijk is gespecialiseerd in het geven van coaching en persoonlijke begeleiding en bevindt zich in Haarlem op de eerste etage.
Tevens bied ik ook on-line coaching aan d.m.v. videobellen. Mijn ervaring is dat ondanks dat het beeldscherm tussen ons in zit, er een echte verbinding ontstaat op het moment dat we dieper op jouw vraag in gaan.
Ik werk ivm het Corona-virus volgens de richtlijnen van het RIVM.
 
Dit is waarom ik mijn praktijk DromenDurvenDelen heb genoemd:
  ♥  Dromen - het Doel wat je wilt bereiken.
  ♥  Durven  - het Lef dat je daarvoor nodig hebt.
   Delen    - delen is Helen.

                           Contact
                    v  Wil jij je meer zelfvertrouwen?
                    v  Af van dat onzekere gevoel?
                    v  Je eigen richting bepalen?
                    v  Verantwoordelijkheid voor je eigen leven nemen?
                    v  Gelukkig ouder worden?
 • Klik hier voor contact info voor een gratis kennismakingsgesprek.
 
 
 

 
 
 Kort CV:
 • NAC Life Coach
 • NLP Practitioner
 • Opleiding 'The Field of Transformation' door OWA te India
 • Training Coaching en Haptonomie
 • Narratieve therapie
 • Cursusleider in de filosofie van Louise Hay
 • Life Coach opleiding bij Patty Harpenau
 • Quantum Touch Level 1
 • Cursus Tarot
 • Gespreksleider Aantafel gesprekken
 • Post HBO opleiding indicatiestelling in de sector wonen, zorg en welzijn
 • Opleiding fysiotherapie, BIG geregistreerd


 
 
 
 
 Afbeelding invoegen